KANKAAN TILAMikä on Kankaan Tila ja mitä siellä voi tehdä?

- Kankaan Tilalla asustaa reilut kolmekymmentä eläintä. Lampaita, vuohia, hevosia, aaseja, kaneja, kanoja, kukko, poneja, villasikoja, koiria ja kissoja.

- Eläimiä pääsee ihastelemaan kesällä kotieläinpihalla sekä ympäri vuoden ohjatuilla tilakierroksilla! Varaa oma hetkesi eläinten parissa numerosta 0400536629.

- Kotieläinpiha on avoinna kesäkaudella.

- Kesällä Kankaan tilalla toimii kesäkahvila.

- Vuokraamme Pielisen rannassa sijaitsevaa 25m2 Villa Kangas mökkiä. Mökissä on tupa, jossa levitettävä sohva kahdelle, alkovi, jossa parisänky kahdelle, keittiö, jossa tulee juomakelpoinen vesi hanasta, siisti huussi, puusauna, jossa suihku, ilmalämpöpumppu, soutuvene ja kaksi polkupyörää. Mökillä on oma ranta ja laituri.

- Juhlatila navetan ylisillä vuokrattavissa kesäjuhliin.

- Meillä on muutamia sähköpistokkeella varustettuja matkailuautopaikkoja. Peseytymismahdollisuus itse lämmitettävässä puusaunassa lisämaksusta sovittaessa.

- Meiltä löytyy myös aittamajoitusta, jonka varusteluun kuuluu jääkaappi, kahden levyn hella ja uuni, mikro, kahvinkeitin sekä huussi. Peseytymismahdollisuus itse lämmitettävässä puusaunassa lisämaksusta sovittaessa.

- Vietä unohtumaton yö Tentsile puumajoitteessa Pielisen rannalla!

- Kankaan tilalla toimii myös lemmikkihoitola sekä tila toimii Eläinsuojeluyhdistys Arvokas ry:n eläinsuojelukeskuksena.

- Tilamme sijaitsee osoitteessa Nunnanlahdentie 15, Juuka. Meiltä on vain 1km lähimpään kauppaan (S-Market, alko ja apteekki), mutta tilallamme vallitsee oma rauha ja pääset keskelle maalaismaisemaa.


Tervetuloa meille, Kankaan Tilalle

Aleksi ja Sannamari Kangas

Kankaan Tilan isäntäväki