PALVELUT JA HINNASTO

Pääsyliput kotieläinpihalle 


Kankaan Tilalla teidät vastaanottaa kiltit ja ihmisrakkaat eläimet: Vuohet, hevoset, aasi, lampaat karitsoineen, miniatyyrihevoset, kanat, kanit ja villapossut.

Isommille ryhmille suosittelemme yksityistä tilavierailua!

7€/hlö

Perhelippu (max 6hlö) 30€

Alle 2v ilmaiseksi

Yksityinen tilavierailu

Kankaan Tilalla teidät vastaanottaa kiltit ja ihmisrakkaat eläimet: Vuohet, hevoset, lampaat karitsoineen, miniatyyrihevoset, kanat, kanit ja villapossut. 

Yksityisellä tilavierailulla pääset silittelemään, sylittelemään ja ruokkimaan eläimiä emännän kertoessa heistä tarinoita sekä faktatietoa.

50€/ryhmä

Max. 6hlö
lisähenkilöt 5€/hlö

Juhlatila navetan ylisillä

Meidän navetan ylinen on vuokrattavissa kesän juhliin. Juhlatila toimii itsepalveluna, eli vuokraan sisältyy juhlatila, pöydät ja tuolit 40 hengelle, huussi sekä vierailla on vapaa pääsy kotieläinpihalle ihastelemaan eläimiä.

Tarvittaessa avustamme myös pitopalvelun sekä maukkaiden kakkujen hankkimisessa yhteistyökumppaneidemme kautta 

Juhlatilan vuokraajalle Kankaan tilan majoituksista tarjoushinta!

2 tuntia 50e

Lisätunnit 25e/h

6 tuntia 150e

Päivä 250e

Lisäpäivät 50e

Lemmikkihoitola

Katso lisätiedot lemmikkihoitola välilehdeltä!

alk. 20€/vrk

Pihattopaikkoja hevosille

Meidän pihatot ovat kylmäpihattoja joissa hevoset elävät lajityypillistä elämää. Tarhoja ja pihattoja on erikokoisia eli hevoset voivat elää laumassa, yksin tai kaverin kanssa kahdestaan. Pienin tarha meillä on n. 30m x 50m ja isoin reilun hehtaarin, muut tarhat ovat siltä väliltä. 

Meillä on iso valaistu ja aidattu ratsastuskenttä estekalustoineen, oma uittoranta, iso varustehuone, kaksi sairaskarsinaa sekä jonkin verran maastoja. Tallilla myös loimien ja muiden hevostarvikkeiden pesumahdollisuus ympäri vuoden.

alk. 200€/kk

Villa Kangas mökki 

Vuokraamme Pielisen rannassa sijaitsevaa 25m2 hirsimökkiä. Mökissä on tupa, jossa levitettävä sohva kahdelle, alkovi, jossa parisänky kahdelle, keittiö, jossa tulee juomakelpoinen vesi hanasta, puusauna, jossa suihku, ilmalämpöpumppu, soutuvene ja kaksi polkupyörää. Mökillä on oma ranta ja iso uusi laituri.

Saunan pukuhuoneessa on Biolan icelett sisä wc.

alk. 100€/vrk

200€/vklp

500€/vko

Aittamajoitus

Tilallamme on vaatimaton kahden hengen aitta, jonka varusteluun kuuluu jääkaappi pakastinlokerolla, uuni ja kaksi hellalevyä, kahvinkeitin sekä huussi. 

Peseytymismahdollisuus itse lämmitettävässä puusaunassa lisämaksusta sovittaessa.

35€/vrk

Matkailuautoparkkeja

Meillä on tarjolla matkailuautopaikkoja joista muutamat ovat sähköpistokkeella varustettuja.

Peseytymismahdollisuus itse lämmitettävässä puusaunassa lisämaksusta sovittaessa.

15€/vrk

Tentsile puumajoite

Vietä unohtumaton yö Tentsile puumajoitteessa Pielisen rannalla Juuassa!

Tentsile on suosittu elämyksellinen puumajoite Pielisen rannalla, joka yhdistää riippumaton ja teltan parhaat puolet. Majoite on kiinnitetty kolmen puun keskelle noin 1-1,5 metrin korkeuteen Pielisen rannalle.

Majoittumiseen sisältyy tunnin saunavuoro puusaunassa. Saunan yhteydessä on myös huussi.

75€/vrk

Ratsastusleiri 

Lisätietoja leireistä löydät leirit välilehdeltä!

Meillä on mahdollisuus myös järjestää ratsastusleiri omalle porukalle (min. 2hlö). Laita viestiä niin räätälöidään teille teidän näköinen ikimuistoinen heppaleiri Kankaan tilalla!

alk. 150€

Puulämmitteinen rantasauna

Mielettömän hyvät löylyt antava puulämmitteinen rantasauna Pielisen rannalla. Sauna tulee itse lämmittää sekä kantaa pesuvedet saunan vesipataan Pielisestä.

alk. 10€/h

Maksutapana meillä käy korttimaksu, käteinen sekä MobilePay